Dream or Donate actie

Beste bezoeker ,

Via deze weg willen we u op de hoogte brengen van een Dream or Donate actie die loopt en waar we zeker nog hulp bij kunnen gebruiken.

De actie op is gezet om een busje voor elkaar te krijgen voor de stichting, alles gebeurd nu met prive auto maar deze raken op.

Hoe lang de huidige auto nog zal rijden is nog maar de vraag , de kosten voor reparaties van deze auto zijn ook te hoog om deze te laten maken.

We hopen dus dat een ieder die dit berichtje leest zou willen helpen door een donatie te doen voor een andere wagen, de voorkeur gaat dan uit naar een busje.

Dankzij de collecte van het Oranjefonds waarbij we voor het OranjeFonds zo`n 2000 euro hebben opgehaald en de helft voor onze stichting was hebben we

dus nog euro`s te kort.

Een goede 2ehands wagen kost helaas niet weinig en zit je dus al ver boven de 1000 euro, en die is er gewoon weg niet.

Via de volgende link kunt u via Dream or Donatie doneren : http://www.dreamordonate.nl/2005-busje-stichting let wel deze actie wordt pas zichbaar bij 25 euro,

U kunt ook een bijdrage storten via onze bankrekening : 106482424  IBAN: NL68RABO0106482424 t.a.v. Stichting Uit De Brand en O.v.v. Bijdrage auto

We danken u alvast hartelijk voor welke donatie groot of klein u ook mocht doen via Dream or Donate of via onze eigen rekening.